1 kotikese metsikut riisi
veerand pakki külmutatud köögvilju
pool sibulat
1 küüslauguküüne
2 dl vett
1 karbi tuunikala
pool pakki maitserohelisega toorjuustu
basiilikut, sidrunipipart
Hakkisin ära sibula ja küüslaugu. Kuumutasin sibulat õlis kuni see oli peaaegu klaasjas, lisasin küüslaugu ja köögiviljad ning kuumutasin veel pisut. Seejärel lisasin 2 dl vett ja hautasin kaane all riisi valmimiseni. Kui riis oli keenud, siis panin kotikese sõelale nõrguma ja lisasin hautatud köögiviljadele tuunikala, toorjuustu, basiiliku ja sidrunipipra. Lõpuks segasin kõik kokku ja oligi valmis.
Ausalt öeldes meeldib mulle sinu retsept kordi rohke kui selle teise autori oma! :) Aga eks see on maitseasi! :P Igastahes tundub see toit vägagi mõnus lõunasöök!
ReplyDelete