Monday, June 14, 2010

Pehme kartuli-porgandi püreesupp

Kartul ja porgand - mis siin erilist on. Ega suurt polegi, kui ainult nendest suppi teha. Mina aga maitsestasin apelsinipipraga ja lisasin supile ürtidega Creme Bonjour'i. Isegi kallis elukaaslane kiitis.

Kartuli-porgandi püreesupp:
4 väikest kartulit
1 suur porgand
100 g porrut (külmutatud)
1 l vett
2 lihaleemekuubikut
75 g ürtidega maitsestatud Creme Bonjour toorjuustu
rohelist sibulat
Santa Maria apelsinipipart

Lõikasin kartulid kuubikuteks ning kuumutasin koos porruga pannil või sees. Seejärel asetasin ained potti ja valasin peale vee, millele lisasin puljongikuubikud. Umbes 10 minuti hiljem riivisin sisse porgandi. Lasin veel ca. 5 minutit podiseda. Tõstsin tulelt ja püreestasin saumiksriga. Lisasin juurde ürtidega Creme Bonjour'i, hakitud rohelise sibula ja maitsestasin sidrunipipraga.

No comments:

Post a Comment