Sunday, April 10, 2011

Soolased kohupiimapannkoogid kana-peekoni-juustutäidisega

Kui Kristo süües mõmiseb, siis on söök õnnestunud. Viimasel ajal on seda väga harva juhtunud. Tihtipeale ootan peale esimest ampsu, et huvitav, mis sealt nüüd tuleb või ei tule. Täna tuli ja oi, kuidas veel. Tema oli rahul, mina olin rahul ja suurepärane päikseline pannkoogipühapäev saigi alguse.

Kohupiimapannkoogid kana-peekoni-
juustutäidisega
Tainas
200 g kohupiima
1 dl jahu
2 muna
soola, pipart, tilli
1 - 1,5 dl piima
Täidis
1 küpsetatud kanakoib
1 pakk peekoniviile
0,5 sibulat
50 g juustu

Taina jaoks sega kokku kohupiima, munad, jahu ja maitseained. Seejärel lisa piim ning sega ühtlaseks. Lase kuni pool tundi seista.
Valmista täidis. Eemalda kanakoiva ümbert liha. Tükelda sibulad ja peekoniviilud. Kuumuta pann ja prae sellel 1-2 minutit peekoniviile (ära väga küpseks lase). Lisa sibulad ja küpseta veel. Lõpuks pane juurde kanaliha ning kuumuta pisut. Tõsta täidis kõrvale.
Küpseta ülepannikoogid. Sega täidise hulka riivitud juust. Tõsta täidis pannkookidele ning vormi neist taskud. Tõsta panni peale sooja seniks, kuni juust on sulanud.
Serveerisin tomati, kurgi ja paprikaga.

No comments:

Post a Comment