Purutainas:
6 dl jahu
1 dl suhkrut
250 g võid
1 tl küpsetuspulbrit
Näpuotsaga soola
Rabarberikate:
400 g rabarberit
suhkrut
kaneeli
Kohupiimakate:
5 muna
2 dl suhkrut
2,5 dl hapukoort
400 g kohupiima
2 sl mannat
Näppisin jahu, küpsetuspulbri, soola ja suhkru võiga ühtlaseks puruks. Seejärel hakkisin rabarberid ja segasin läbi suhkru ning kaneeliga. Kohupiimakatte jaoks vahustasin munad suhkruga tugevaks vahuks, lisasin juurde hapukoore, kohupiima ja manna ning segasin ühtlaseks. Laotasin kolmveerand purust ahjuplaadile koogi põhjaks, valasin peale kohupiimakatte ning kõige lõpuks asetasin rabarberid ning pudistasin peale ülejäänud puru. Küpsetasin 200 kraadi juures u. 35 minutit.
Mmmmm! Tundub nii hea! :)
ReplyDelete