2 pakki Selga kondenspiimamaitselisi küpsiseid
2 pakki Selga iirisemaitselisi küpsiseid
1 pisike sidrun
Kohvi-hapukoorekreem:
400 g 20% hapukoort
2 sl fariinsuhkrut
2 sl Jakobs 3in1 kohvi
Glasuur:
100 g valget šokolaadi
50 g taluvõid
2 sl vahukoort (35%)
3 tl Jakobs 3in1 kohvi
Kõigepealt segasin kokku kohvi-hapukoore kreemi ning lahustasin sidrunist pressitud mahla veega. Seejärel ladusin ühe kihi küpsiseid kandikule, pintseldasin need üle sidruniveega ning panin peale kohvi-hapukoorekreemi. Nõnda ladusin neli kihti (küpsised ja kreem vaheldumisi). Lõpuks asetasin potti kõik glasuuri ained ning sulatasin nõrgal kuumusel pidevalt segades. Kui segu oli ühtlane, lasin jahtuda ning valasin glasuuri koogi peale. Lasin küpsisetordil külmas seista kuni 3 tundi ja seejärel lasime heal maitsta:)
No comments:
Post a Comment