Friday, April 30, 2010

Tuunikalaampsuga röstkukli burger

Tühi pea, ideede puudus ning meeletu söögiisu - diplomitöö :)) Otsides internetist õhtusöögiideid avastasin lõpuks oma järjehoidjatest Oma Maitse retseptikogu. Oi, seal on põnevaid retsepte, aga kuna ma soovisin midagi lihtsat, siis valisin välja tuunikalaampsud. Seejärel tekkis isu burgeri järele ja nii valmiski ...
Tuunikalaampsuga röstikukli burger:
1 tuunikalakonserv oma mahlas
2 spl ketšupit
3 spl hapukoort
2 muna
soola, sidrunipipart, kalamaitseainet tilliga
Lisaks:
Fazer'i kaera-juustu röstkukkel
tomat
majonees
lehtsalat

Tuunikalaampsude jaoks kurnasin tuunikala liigsest vedelikust ning segasin muna, ketšupi, hapukoore ja maitseainetega. Seejärel tõstsin segu väikestesse ümmargutesse vormidesse (kogusest täitus 4 väikest ketast) ja küpsetasin ahjus 165 kraadi juures umbes 30 minutit ehk kuni muna oli hüübinud ja ampsukesed pealt kuldsed.
Kui need olid jahtunud, siis asetas minu õde, mitte mina:), röstkuklite vahele lehtsalati, tuunikalaampsu, tomati ja majonees.
Tulemus oli uskumatult mahlane ja maitsev!!


No comments:

Post a Comment