1 tuunikalakonserv oma mahlas
2 spl ketšupit
3 spl hapukoort
2 muna
soola, sidrunipipart, kalamaitseainet tilliga
Lisaks:
Fazer'i kaera-juustu röstkukkel
tomat
majonees
lehtsalat
Tuunikalaampsude jaoks kurnasin tuunikala liigsest vedelikust ning segasin muna, ketšupi, hapukoore ja maitseainetega. Seejärel tõstsin segu väikestesse ümmargutesse vormidesse (kogusest täitus 4 väikest ketast) ja küpsetasin ahjus 165 kraadi juures umbes 30 minutit ehk kuni muna oli hüübinud ja ampsukesed pealt kuldsed.
Kui need olid jahtunud, siis asetas minu õde, mitte mina:), röstkuklite vahele lehtsalati, tuunikalaampsu, tomati ja majonees.
Tulemus oli uskumatult mahlane ja maitsev!!
No comments:
Post a Comment