Sunday, August 21, 2011

Ahjuciabatta Brie juustu ja meega

Eks ole ju nii, et lähedasi tuleb hoida. See on ilmselge. Ei midagi uut. Aga kui paljud meist mõtlevad sellele ja tegutsevad oma mõtete järgi? Kui paljud meist võtavadki kätte ja lähevad külastavad regulaarselt oma lähedasi? Mitte ainult ema ja isa, vaid kõiki.
Inimene on imelik. Need, kes teevad vahet heal ja halval ning õigel ja valel, jäävad ikkagi aeg-ajalt teooria või mõtete, ideede tasandile. "Iga kuu käin oma vanematel külas", "Sõbrannad omavahel võiks kokku saada", "Kui järgmine kord sinna lähen, siis külastan vanaisa". Kui me mõtleme, aga ei tegutse, siis ühel hetkel oleme hiljaks jäänud. Mis meid siis paneb tegutsema nii nagu peaks? Kogemus, kogemus ja veel üks kogemus ning muidugi toob ikka ja alati meid kokku sünnipäev.
Tänu sünnipäevale saigi veedetud üks mõnus neljapäeva õhtu sõbrannadega, kellega kohtumine on paraku üsna harv juhus. Sellest õhtust saime ka uue sõltuvuse - briega ciabatta.

Kõiges on süüdi Pille, seega pühendusega Pillele!


Ahjuciabatta Brie juustu ja meega

(Allikas: Meie Pille)

Ciabattat (1 suur või mitu väikest)
Kreeka pähklitega President Brie juustu
Mett
rukolat või basiilikut

Viiluta ciabatta ja määri peale mett (soovitatavalt ikka rohkem mitte vähem). Seejärel aseta peale Brie viilud ja lõpuks maitseroheline (rukola või basiilik - mõlemad on head). Küpseta ahjus 175 kraadi juures kuni juust on sulanud ja saiad krõbedad.


1 comment:

  1. See oli tõesti mõnus õhtu ja jällegi sai Pille hakkama järgmise sõltuvuse tekitamisega, need saiad oli super-head! :)

    ReplyDelete