Tuesday, January 18, 2011

Pähklitäidisega pannkoogid

Piilusin just Toidutaresse ja sinna oli ühtäkki ilmunud mitu huvitavat pannkoogi retsepti. Kui juba pannkoogiretseptidesajuks läks, siis lisan ka omalt poolt midagi Sikke varamust. Meil oli sel pühapäeval tõsine pannkoogipäev - soolaseid, magusaid ja lõpuks muffineid ka veel otsa:)) Hirmus, eksole, aga maitsesid hästi.
Ilusaid pannkoogipühapäevi!



3 muna
4 dl jahu
1 rkl suhkrut
näpuotsatäis soola
4 1/2 dl piima
3 rkl sulatatud võid
vaniljesuhkrut

Täidis:

2 dl hakitud pähkleid või pähkli-rosinasegu
2 dl fariinisuhkrut
1 tl kaneeli

Peale:

vahtrasiirupit



Sega kausis jahu ja piim ning lisa munad. Maitsesta soola, suhkru ja vaniljesuhkruga. Soovi korral võid lisada ka kardemoni. Küpseta umbes 15 cm läbimõõduga ülepannikoogid jättes teise poole heledamaks.
Sega omavahel kõik täidiseained. Tõsta pannkoogi heledamale poolele supilusikatäis täidist ning keera otsad kokku (moodusta tasku). Ja nii kõikide pannkookidega. Aseta pannkoogid ahjuvormi, raputa peale kaneeli ja vala kergelt üle vahtrasiirupiga. Küpseta 225 kraadises ahjus 10-15 minutit.

1 comment:

  1. Ooo! Pannkoogid veel ahju, vägev idee! :) Peab proovima ;)

    ReplyDelete