Nii ja teine, mis mu keele alla viis, oli just see postitust vääriv supp porgandi ja bataadiga. Kuna söögiga oli kiire, siis sai poest ostetud bataadipüreed, kuid kindlasti tasub kasutada värsket maguskartulit. Püreest tulenevalt, aga on toit kiire ja imelihtne.
5 suuremat porgandit
400 g bataadipüreed
8 dl vett
1 Knorr Fondu Chef köögiviljapuljong
2 sl rohelise sibulaga toorjuustu
ürdisoola, musta pipart
Tükelda porgandid ja keeda puljongis pehmeks. Püreesta nuimiksriga ning lisa juurde bataadipüree ja toorjuust. Kui tundub liiga paks segu olevat, siis lisa vett. Kuumuta supp keemiseni, maitsesta ja naudi!!
Kiidan! :) Sa ju tead, et ma isiklikult tegelikult püreesuppide fänn ei ole aga need sinu retseptid ja postitused ahvatevad mind ikka ja jälle proovima. Ja pean tunnistama, et me püreesupiga oleme, kui mitte sõbrad, siis vähemalt päris head tuttavad ;)
ReplyDelete