Kuigi mõte traditsioonilistest pannkoogipühapäevadest on imeline, tuleb tunnistada, et igal pühapäeval polegi pannkoogiisu. Seega, me teeme neid vastavalt vajadusele. Aga, kui see isu tuleb, siis peavad pannkoogid keele alla viima. Selleks puhuks on nüüd maitseelamused tagatud, sest olen leidnud lemmikretsepti. Täpselt õige tekstuur ja maitse. Ei muutu küpsedes nätskeks, muredaks, vaid jäävad meeldivalt pehmeks. Natuke maasikatoormoosi, pallike jäätist ja nauding võib alata:)
Tainas:
3 dl piima
2 dl jahu
2 muna
0,5 dl vedelat margariini
1 sl suhkrut
1,5 tl vaniljesuhkrut
1 tl kardemoni
0,25 tl soola
Mõõda piim kaussi ning mikserda hulka jahu. Lisa ükshaaval tugevalt mikserdades munad. Seejärel mõõda juurde margariin, suhkrud, kardemon ja sool ning sega ühtlaseks. Lase tainal pool tundi seista. Küpseta õhukesed ülepannikoogid (8 tk).
Proovin kindlasti teha! :)
ReplyDelete