Oivalised kotletid:
700 g seahakkliha
700 g veisehakkliha
4 muna
4-5 leotatud saiaviilu
4 küüslaugu küünt (pressitud)
1 keskmise suurusega sibul
Kotletimaitseaine,
lihamaitseaine ürtidega,
sool
Esmalt pani ema saia vee sisse ligunema. Seejärel segas omavahel hakklihad, pressis juurde küüslaugu küüned, lisas hakitud sibula, munad ning viimaks leotatud saiaviilud (suurem vesi välja pigistatud) ja loomulikult maitseained (tunde järgi :D). Kui mass oli valmis, siis praadis pannil õli sees kenad kahe ampsu suurused kotletid.
Serveerisime kartulipudru ja kurgi-tomatisalatiga.
Meie emad on ikka maailma parimad kotletivalmistajad! :) Minu ema special on paprika ja juustuga täidetud kotletd ;)
ReplyDeleteSeda tahtsin ka veel öelda, et kohe näha, et kokatakse suurele perele, kokku 1,5 kg hakkliha, millest neid pätikesi vorbiti :) Meil maal käib kokkamine samade mõõtude järgi :D
Igaljuhul tunduvad väga ahvatlevad kotletid! Kiitused emale! :)
Oiiiiii, kus praegu tahaks kotletikesi näksida.. nämm nämm :)
ReplyDelete