Monday, July 12, 2010

Redisepüreesupp

Kes küll suudab silmi pilgutamata ning krimassideta rediseid nosida? Ühega saan hakkama, kuid ülejäänud jäävad mulla sisse krimspu tõmbama. Seega ma ei saa aru, miks ma neid üldse külvan. Hmm, et mida rohkem seda uhkem? Igatahes, järgmisel aastal olen jällegi mõne võrra targem.
Selleks aga, et need redisepoisid raisku ei läheks, otsisin toidutarest võimalusi nende kasutamiseks. Praegu meeletult palava ilmaga sobis üks külm püreesupp suurepäraselt lõunasöögiks. Ei ole kibe ega ka liiga püree.

Redisepüreesupp:
8 redist
0,5 l keefiri
200 g krabinuudleid
sidrunipipart
tilli
rohelist sibulat

Pesin redised, viilutasin ja tõstsin köögikombaini. Valasin juurde keefiri ja purustasin. Seejärel lisasin krabinuudlid, tilli ja sidrunipipra ning segasin veel korra läbi. Serveerisin rohelise sibulaga.

No comments:

Post a Comment