12 viilu musta leiba
12 viilu mitmevilja röstsaia
Kalatäidis:
1 kg kuumsuitsulõhe ribi
1 pk maitserohelisega Creme Bonjour'i
u. 4 sl hapukoort
u. 4 sl mahedamaitselist majoneesi
Munatäidis:
4 keedetud muna
u. 5 sl hapukoort
u. 5 sl majoneesi
Immutamiseks: puljongit
Kate:
1 pk Creme Bonjour toorjuustu
u. 6-7 sl hapukoort
u. 6-7 sl majoneesi
Esmalt lõikasin saia ja leiva viilud ühesuurusteks. Seejärel ladusin põhjaks musta leiva viilud, immutasin puljongiga. Täidise jaoks puhastasin (Nele puhastas:D) kala ning segasin kõik kalatäidise ained köögikombainis. Tõstsin saadud segu leivast põhjale. Peale ladusin saia viilud, immutasin puljongiga ning katsin hapukoore-majonees-muna seguga. Kolmandaks tuli jälle leiva viiludest kiht, millele panin peale kalatäidise ja viimaks katsin saia viiludega. Tõmbasin fooliumiga küljed pingesse, sest tundus nagu tahaks laiali vajuda. Lasin külmkapis u. 4 tundi seista.
Kõige viimase katte jaoks segasin kokku toorjuustu, hapukoore ja majoneesi ning katsin tordi pealt ja külgedel saadud seguga. Enne serveerimist kaunistasin tükeldatud kurgi, tomati ja munaga.
No comments:
Post a Comment