Nüüd olen mina see, kes paneb tee ja kohvi jaoks vee keema, lõikab leiva- ja saiaviilud, katab laua ning serveerib maiuspalasid. Koos külalistega rüüpame rohelistest tassidest hommikukohvi ning ampsame kõrvale rohekas toonis tervislikke kodujuustubruchettasid.
Mida pakud sina oma külalistele?
Kodujuustubruchettad
(Allikas: A. Kang "Süües terveks ja kauniks!")
4 viilu ciabattat või täisterasaia
2 sl oliiviõli
2 küüslauguküünt
200 g kodujuustu
1 avokaado
1 tomat või peotäis kirsstomateid
1 sl rohelist pestot
Soovi korral maitsestamiseks laimipipart
Pintselda ciabatta või täisterasaia viilud oliiviõliga ning rösti 250-kraadises ahjus 5 minutit. Hõõru röstitud viilud pooleks lõigatud küüslauguküüntega.
Tükelda avokaado. Haki tomat või poolita kirsstomatid. Sega kokku avokaado, tomatid ja pesto. Soovi korral maitsesta laimipipraga. Kata leiva-/saiaviilud seguga ja naudi.
Paistab, et oled oma külalislahkuse oma vanavanematelt pärinud, sest sinu kodus olen ma alati suurima heameelega külaline! :)
ReplyDelete